vtipy o všem.

n.i.c.c.
01/03/2019 - 16:35
0 Like 0 Dislike
Přijde chlap za čarodějnicí a říká: "Umíte sejmout kletbu? Víte, na mně už jedna leží přes třicet let a rád bych se jí konečně zbavil."
Čarodějnice na to: "Ano, ale potřebovala bych co nejpřesněji vědět, jak ta kletba zněla."
Chlápek: "To nebude problém - '... a protože jste splnili všechny zákonem stanovené podmínky, prohlašuji vaše manželství za právoplatně uzavřené...'"
n.i.c.c.
28/02/2019 - 18:34
0 Like 0 Dislike
Na štědrý den ženská nadává manželovi:
"Od rána furt něco žereš, večer uvidíš tak p*ču a ne zlaté prase!"
Manžel se zasměje a říká:
"Ne-ne, já nemusím, já už jí vidím..."
n.i.c.c.
28/02/2019 - 18:34
0 Like 0 Dislike
Povídají si dvě kamarádky:
"Tak prý ses rozešla s tím gaunerem Karlem?"
"No jo, to nebylo k žití. Teď jsem s Honzou. To je něco úplně jiného – on normálně uklidí, umí se postarat o děti, tuhle dokonce uvařil! Já ti mám teď času..."
"A tak co děláš?"
"No..., chodím šukat s Karlem..."
n.i.c.c.
28/02/2019 - 18:33
0 Like 0 Dislike
Potkají se dvě kámošky a jedna se ptá druhé: "Bereš antikoncepci?"
"Ne, já žeru antidepresiva."
"A funguje to?"
"Perfektně! Mám už 5 harantů a je mi to úplně u prdele."
n.i.c.c.
28/02/2019 - 18:33
0 Like 0 Dislike
Jdou ženy na prvního máje v průvodu a každá nese jedno z písmen, která tvoří nápis:
"VŠE CO MÁME, PRO MÍR DÁME!"
Ta, co nese třetí M říká té, co nese Í:
"A ne, aby ses nám zase ztratila jako minule!"
n.i.c.c.
28/02/2019 - 18:32
0 Like 0 Dislike
Vejde tlustá paní do obchodu a říká prodavači: "Ráda bych viděla nějaké plavky, co by mi byly."
Prodavač: "Tak to já taky!"
n.i.c.c.
28/02/2019 - 18:31
0 Like 0 Dislike
Víte proč se ženy vdávají v bílé.
Ne? Je to standardní barva domácích spotřebičů.
n.i.c.c.
28/02/2019 - 18:18
0 Like 0 Dislike
Žena si nechává věštit u kartářky:
"Zítra vám zemře muž."
"To vím, ale podívejte se, jestli mě zavřou?"
n.i.c.c.
28/02/2019 - 18:16
0 Like 0 Dislike
Kolik židů se vejde do kyblíku?
Cca pět lopat.
n.i.c.c.
28/02/2019 - 18:16
0 Like 0 Dislike
Setkají se dva policajti a jeden říká druhému:"Víš o tom, že tenhle rok bude Silvestr v pátek?"Druhý mu odpoví: "Sakra, doufám, že to nebude třináctého!"
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.