|
|
Menší zlo pro firmu je přetáhnout kolegyni přes polední přestávku, než přetáhnout polední přestávku s kolegyní.
|
|
|
Kdy je největší zima?
Při sexu. Kozy se chvějí, a ptáci zalézají do děr.
|
|
|
Přijde dcera za svoji maminkou a říká jí: "Já si připadám jako slunečnice."
Maminka: "A proč? Že seš taková rozzářená?"
Dcera: "Ne, jsem plná semen."
|
|
|
Prostitutka láká staršího zákazníka: "Tak co, ty navoněný fešáku, nedáme si spolu pár čísel?"
"Jo... s tebou už jsem těch čísel zažil..."
"My se známe?" ptá se prostitutka.
"Aby ne... vždyť jsem tě na základce učil čtyři roky matematiku!"
|
|
|
Víte, co je vrchol erotického umění?
Svést vlastního manžela v okamžiku, když na televizní obrazovce běží přenos finále Ligy mistrů.
|
|
|
Studenti medicíny mají přednášku o rozmnožování.
Profesor vykládá: "Kupříkladu takový býk zvládne tento akt i třicetkrát za den."
Z první řady se ozve studentka: "Třicetkrát?! Mohl byste to prosím zopakovat, aby to slyšeli i ti, kteří sedí vzadu?"
Přednášející tedy zopakuje hlasitěji: "Býk zvládá tento akt i třicetkrát za den."
V poslední řadě se zvedne student: "Prosím Vás, a to ho připouštějí stále na tu stejnou samici?"
"Ne, to samozřejmě ne, pokaždé na jinou", odpoví profesor.
"A mohl byste to zopakovat, aby to slyšely i studentky v první řadě?"
|
|
|
Číňan si objedná prostitutku.
Dívka přijde do jeho hotelového pokoje a bez váhání se svlékne a vleze do postele.
Číňan povídá: "Kotě, nelekni se, až se udělám, vstanu, doběhnu k oknu, nadechnu se, prolezu pod postelí a dáme si to znovu. Je to taková čínská zvyklost."
A skutečně, po prvním čísle Číňan vyskočí z postele, doběhne k oknu, prudce se nadechne, vleze pod postel, vyleze na druhé straně a šup znovu do postele a tvrdě na věc.
Když to udělá počtvrté a pořád má stejnou chuť k milování, slečna, tou dobou již dost unavená, se odhodlá, že to zkusí taky - vyskočí, doběhne k oknu, nadechne se prudce a vleze pod postel - a tam najde čtyři Číňany.
|
|
|
Do banky vběhne ozbrojený lupič v masce a zařve:
"Všichni na zem! A pokladní ke mě!"
Přišla vystrašená pokladní, lupič si rozepnul zip, vytáhl ptáka a řekl: "Kuř!"
Pokladní začala usilovně a dobře kouřit...
V tom lupič strhl masku a říká:
"Aháá! Tak přece to jde! A doma my nemůžeme, doma je nám to protivný...!"
|
|
|
V kině:
"Můžu tě políbit?"
"Mě? Vždyť jsem ti ho teď vykouřila..."
"Mně?!"
|
|
|
Skupina jeptišek stojí před branou Svatého Petra.
Svatý Petr vykoukne a povídá: "Takže, ta která už měla někdy sex, nechť odejde."
Všechny až na jednu se otočí a jdou pryč...
Svatý Petr na ně volá: "A tu hluchou si vezměte laskavě s sebou."
|