|
|
Dcera donesla ze školy poznámku: "Je drzá, odmlouvá a nedá si říct."
Druhý den učitelka čte v žákovské knížce.
"To má po matce, zmlátil jsem je obě."
|
|
|
Tak jak bylo na školním výletě? vyzvídá maminka od své dcery, která se vrátila domů.
"Senzačně, nejkrásnější výlet," jásá dceruška.
"Hned ráno spadla paní učitelka do propasti a museli jsme na ni celý den házet kamení, než přestala křičet."
|
|
|
Cikánka na sociálce se ptá" Paní kolik bych měla mít dětí, abych brala 25 000 ? Tři! Jaj, abych teď dvě utopila!!!
|
|
|
Na stanici Veřejné Bezpečnosti dostali nový psací stroj. Proto si udělali
oslavu a pan kapitán slavnostně přestřihl pásku.
|
|
|
Potkají se dva:
"Hádej, co mám v ruce?"
-"Stovku!"
"Ne."
-"Míček!"
"Ne. Zkus to do třetice!"
-"Jablko!"
"Ne, obrnu!"
|
|
|
"Pavlíčku, dej paní Novákové na rozloučenou
hezkou pusinku", vybízí babička pětiletého vnuka.
"Nedám, bojím se."
"A čeho, prosím tě?"
"Že by mi dala facku, jako včera tátovi."
|
|
|
Miláčku, než se vezmeme, musíš mi ještě slíbit, že mě budeš líbat na místech, kde mě ještě nikdo nikdy předtím nelíbal.
- Dobře lásko moje a na kterých?
Na Kanarských ostrovech, na Seychellech a na Mauriciu....
|
|
|
Přijde cikánka do trafiky a povídá: "Nemáte Vlastu?"
"Ne", odpovídá trafikantka, "Vlastu už nemám, ale vemte si Život".
Na to cikánka rozzlobeně: "Ty si vem život, ty kurvo!!!"
|
|
|
Jean prší venku?
Ano pane.
Tak jdi vyvenčit rybičky!
*
Jean prší před hlavním vchodem?
Ano pane.
Tak půjdu zadním.
*
Jean je citrón žlutý?
Ano pane.
Jean má citrón nožičky?
Nemyslím pane.
Jean má citrón zobáček?
Nemyslím pane.
Tak jsem si opět do čaje vymačkal kanárka...
|
|
|
Jeden pilot havaruje s letadlem někde uprostřed Číny. Dlouho bloudí nekonečnou pustinou až nakonec dorazí ke starému panskému sídlu v lesích. Otevře mu starý číňan a on ho požádá aby u něho mohl přespat. Číňan ho pustí dovnitř pod podmínkou, že si nesmí nic začít s jeho ženou. Pilot mu to slíbí se slovy, že druhý den poputuje dál. Na to ho číňan upozorní, že jestli ho chytí, podrobí ho 3 nejhorším čínským mučením. Večer u večeře se ale pilot nenápadně domluví s číňanovou ženou a v noci ji navštíví. Potichu si užívají a pilot v domnění, že starý číňan je napůl hluchý jde spát. Ráno se ale probudí s těžkým břemenem na hrudi. Otevře oči a vidí velký balvan na prsou a na něm nápis: "1. čínské mučení - velký kámen na hrudi". Pilot si pomyslí, že to je jednoduché mučení a jde kámen vyhodit z okna. V tom na zadní straně kamene uvidí nápis: "2. nejhorší čínské mučení - kámen přivázán k pravému varleti". Pilot když viděl, že kámen je už moc daleko na to, aby ho chytil, vyskočil z okna za kamenem a hned pod oknem uvidí další nápis: "3. nejhorší čínské mučení - levé varle přivázané k noze postele".
|