Ženský

Mi muži to máme s ženami těžké.Bez nich se žít nedá a s nimi také ne.
Doggy
16/03/2021 - 10:43
2 Like 0 Dislike
Já i když narazil na někoho,kdo vypadal normálně,choval se normálně apod.,tak se stejně po pár dnech konverzace utnula z její strany (bezdůvodně). Takže nehledám vůbec nic.
User414395918
15/03/2021 - 22:47
0 Like 0 Dislike
Kámo jako jó no. To zase neříkám, že to nemá i svoje výhody. Taky mi občas něco takovýho chybí. 👉🥺👈😆 Ale tak víš jak - všechno má prostě svoje plusy a mínusy, o tom je život. Mě by ideálně vyhovovalo, mít prostě jakože kámošku, na hezký chvíle (nemyslím jen tohle 👉👌), ale prostě bychom si museli stanovit jasný pravidla: žádný scény ☝️, žádná svatba ☝️, žádný mimina ☝️ a prostě nebude se to hrotit, když nám bude spolu fajn, budeme spolu trávit čas no a když to přestane fungovat, tak si půjdeme každej svou cestou.. Párkrát jsem narazil na takovou, co to i zpočátku taky tak chtěla nebo mi to alespoň tak řekla, jenomže po nějakým čase jsem na ní viděl, že prostě čeká že z toho bude vztah, tak jsme se na to museli vysrat no. Je těžký někoho takovýho najít. A kor dneska - každá se vystrkuje na instagramu, kde jí píšou samý čtyřicetiletý honimíři a pak si každá šmucka myslí bůhvíjaká to není bohyně, přitom v reálu mezi normálníma týpkama by si ani neškrtla.. A vo tom to je - každá kvůli těmhle hovnům jako jsou sociální sítě čeká že bude mít bůhví co a pak babo raď, kde hledat v klidu kundu. 🤷‍♂️Dřív nebyl problém nějakou vytáhnout někam ven, i ty krávy z těch pochcanejch seznamek, ale dneska.. 🤦‍♂️ To je na prd no, víš jak.. Na nějakou s kterou se dá normálně bavit a není úplně vykradená narazím někde na akci a tak jednou za uherák ty vole 🤷‍♂️😄
User102727383
15/03/2021 - 22:33
0 Like 0 Dislike
Jindro ale zase to musí byť do pohody keď nájdeš dievča ktoré je ako tvoj najlepší kamoš proste idete bavíte sa ani neviete že ten čas letí, chytiť proste šťastie tá istá nota 👏👀
User102727383
15/03/2021 - 22:31
0 Like 0 Dislike
Vy ste s nimi ako zvládali telefonovať ? Viete prvý telefonát super aj tých dialsich 10 máte si čo povedať ale potom spustí také mordy že ty na druhej strane telefónu zarezavas a nedávaš to 😂😂
User414395918
15/03/2021 - 21:37
0 Like 0 Dislike
No to je přesně vono. 😆 Já vždycky razím heslo: No girlfriend, no problem. ☝️😄
User102727383
15/03/2021 - 21:20
0 Like 0 Dislike
Toto je dobrá rodinka chalani, tak ja Vám poviem niečo z môjho súdku, keď ideš na dovolenku a k moru proste tak si ideš oddýchnuť makas ako roboš a ty sa chceš len opaľovať, plávať a oddychovať no a ženská dôjde a ešte ťa vytiahne na 20km turistiku po destinácií a ty nevieš či chceš plakať alebo to ukončiť 😂😂
User414395918
15/03/2021 - 19:04
0 Like 0 Dislike
Bez nich se žít dá, respektive bez "vztahu". Já už jsem tři roky šťastně nezadaný a můžu za sebe říct, že je to nejhezčí období mýho života. Nemusím řešit zbytečný hovna, dohadovat se o ptákovinách, nikdo mě neotravuje, když chci tak se prostě seberu a můžu jet klidně na druhej konec republiky (teď Teda zrovna ne ale.. 😆) a prostě můžu dělat cokoliv mě napadne a co si budeme povídat, to prostě ve vztahu nejde kámo. 🤷‍♂️
User455053917
15/03/2021 - 18:59
0 Like 0 Dislike
Tomu rikam prekerni situace😂kdyz se s nimi zit neda a bez nich takéle ne
User460928499
15/03/2021 - 18:53
0 Like 0 Dislike
Jako s tvojí 😁
User414395918
15/03/2021 - 18:47
0 Like 0 Dislike
Vždycky si vzpomenu na slova mýho otce:
"No jó to víš chlapče, s ženskejma je kříž. Jako s tvojí mámou!" 😄
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.