|
|
Já i když narazil na někoho,kdo vypadal normálně,choval se normálně apod.,tak se stejně po pár dnech konverzace utnula z její strany (bezdůvodně). Takže nehledám vůbec nic.
|
|
|
Kámo jako jó no. To zase neříkám, že to nemá i svoje výhody. Taky mi občas něco takovýho chybí. 👉🥺👈😆 Ale tak víš jak - všechno má prostě svoje plusy a mínusy, o tom je život. Mě by ideálně vyhovovalo, mít prostě jakože kámošku, na hezký chvíle (nemyslím jen tohle 👉👌), ale prostě bychom si museli stanovit jasný pravidla: žádný scény ☝️, žádná svatba ☝️, žádný mimina ☝️ a prostě nebude se to hrotit, když nám bude spolu fajn, budeme spolu trávit čas no a když to přestane fungovat, tak si půjdeme každej svou cestou.. Párkrát jsem narazil na takovou, co to i zpočátku taky tak chtěla nebo mi to alespoň tak řekla, jenomže po nějakým čase jsem na ní viděl, že prostě čeká že z toho bude vztah, tak jsme se na to museli vysrat no. Je těžký někoho takovýho najít. A kor dneska - každá se vystrkuje na instagramu, kde jí píšou samý čtyřicetiletý honimíři a pak si každá šmucka myslí bůhvíjaká to není bohyně, přitom v reálu mezi normálníma týpkama by si ani neškrtla.. A vo tom to je - každá kvůli těmhle hovnům jako jsou sociální sítě čeká že bude mít bůhví co a pak babo raď, kde hledat v klidu kundu. 🤷♂️Dřív nebyl problém nějakou vytáhnout někam ven, i ty krávy z těch pochcanejch seznamek, ale dneska.. 🤦♂️ To je na prd no, víš jak.. Na nějakou s kterou se dá normálně bavit a není úplně vykradená narazím někde na akci a tak jednou za uherák ty vole 🤷♂️😄
|
|
|
Toto je dobrá rodinka chalani, tak ja Vám poviem niečo z môjho súdku, keď ideš na dovolenku a k moru proste tak si ideš oddýchnuť makas ako roboš a ty sa chceš len opaľovať, plávať a oddychovať no a ženská dôjde a ešte ťa vytiahne na 20km turistiku po destinácií a ty nevieš či chceš plakať alebo to ukončiť 😂😂
|
|
|
Bez nich se žít dá, respektive bez "vztahu". Já už jsem tři roky šťastně nezadaný a můžu za sebe říct, že je to nejhezčí období mýho života. Nemusím řešit zbytečný hovna, dohadovat se o ptákovinách, nikdo mě neotravuje, když chci tak se prostě seberu a můžu jet klidně na druhej konec republiky (teď Teda zrovna ne ale.. 😆) a prostě můžu dělat cokoliv mě napadne a co si budeme povídat, to prostě ve vztahu nejde kámo. 🤷♂️
|