|
|
Jako jó no. To souhlasím, že celkově ta společnost se řítí po hlavě do prdele. Podle mě na to mají vliv i ty mrdky, co jsem přišly z Ameriky - Onlyfans apod. Konkrétně tam to jede zase v úplně jiným stylu, tam je ten princip degenerace úplně na jiným levelu, co jsem měl tak tu "čest" se bavit s těma lidma online. Jenomže bohužel jak se to rozjelo i v Evropě a celým světě, tak se ten rozklad roznesl jako mor. Hrůza. Když jsem studoval sociálně právní obor, měli jsme předmět sociální patologie, mezi který samozřejmě patří třeba i prostituce, ale tam je to braný naopak jako něco "empowering and liberating and it has big spiritual value". Ty vole to mě poser, kundy tam byly schopný se semnou hádat o tom, že sex work is work a čemu my říkáme obyčejně kurvy, tak tam to jsou "Sex workers".. Za další se tam vyzdvihujou věci jako obezita (extrémní obezita, která je zdraví škodlivá apod) a to všechno jde sem. To bych blil kurva. 😆
|
|
|
Tak s váma to taky není o moc lepší. Bych řekla, že celkově jde ta společnost někam do... Stačí se podívat kolem sebe. Spoustu lidí je na pěst a na pánvičku ještě víc. Málokdo je slušný, jak u žen, tak u mužů
|
|
|
A tak jasně, že ne všechny, ale když to prostě srovnám se stavem kund třeba před deseti lety, tak je to teď s váma o dost horší. Víš jako procentuálně.
|
|
|
Je krásný jak tady o ženských mluvíte, jako by to byli vsechny namyšlené kravky. A když je pak holka normální, je to uťápnutá nicka. A co si budem, chlapi si o sobě taky často myslí bůh ví co nejsou, přitom jsou to dost často namyšlený hovada nebo bys o ně neopřela ani koště. Tak je to prostě na obou stranách. A když jednomu něco nesedí, je lepší konverzaci nechat utichnout než ztrácet čas obou stran. Nikdo není dokonalý a na každého někde čeká jeho polovička.
|
|
|
Az bude ta hiipie party,tak reknite 😀
nachystame nejake stare songy (Beatles,Jimi Hendrix,apod.) 😎🤝
|
|
|
Přesně tak. 👍 Jenomže tady se dostáváme k dalšímu sociálně-spolčeenskýmu problému: spousta lidí (možná dnes už i většina) si někoho hledá už jen z principu aby měli tzv. "koho mrdat" neboli, aby prostě nebyli sami. Respektive, tihle lidi si nehledají vztah, protože chtějí něco dávat, ale protože chtějí jen brát, je to protože "já to chci, jelikož nevydržím sám se sebou." A ne že chtějí něco normálně sdílet. Hodně lidí má dnes pocit, že jakmile nikoho nemají, tak jsou automaticky nešťastný a nekompletní a prostě "potřebujou" někoho, kdo naplní jejich prázdnej život. Jenomže to je špatnej přístup, neboť každej je dokonalej už sám o sobě, právě teď a ten partner nebo přátelé už ho mají jen doplnit, aby si uvědomoval, že když něco nevyjde, tak se nic neděje, pořád můžu bejt sám a na tom není nic špatnýho. Ale k tomu si každej člověk musí dojít sám, je k tomu potřeba dosáhnout určitý úrovně vědomí a to bohužel většině lidí chybí. Proto mají lidi deprese, proto se hroutí, když jim v životě nevyjdou nějaký vztahy, protože mají pocit, že selhali, ale není to tak.
|
|
|
Tak jako nerikam,ze by mne nechybelo se treba projit s zemskou nebo tak, ale jak uz bylo receno (proc zrovna lozit do vztahu) 😀
|
|
|
To si piš. To stejně bude párty století, až to tady konečně pustěj. Tpč nová vlna Hippies! ☝️😆
|
|
|
Hold a teraz cez pandémiu si môžme pískať, chce to nejaké party a hneď môžeš na tomto portáli vymazať profil 😂
|
|
|
Jasný, chápu. Někdy to prostě tak vyplyne no. 🤷♂️ Někdy mám pocit, že čím jsem starší, tím těžší je někoho v pohodě najít. No možná je to i tím, že dřív jsem měl jiný nároky, respektive žádný, oproti dnešku. ☝️😄 Holt v pubertě jsem vlezl na všechno, co předemnou neuteklo na strom. 🤷♂️ Vždycky se na Lidé.cz dala vyhrabat alespoň nějaká velryba, když už nic jinýho, ale aspoň se dala ukecat na všechno a ne jako dneska, že každá čeká, že snad si s ní budu psát půl roku a pak se teda možná uvidíme. 😄 Ty vole na to sere pes, na to už jsem starej, není čas na tyhle sračky. Buď se sejít do týdne anebo na to prcám. Nejlepší jsou kundy na kalbě - s nachcanou krávou nejlíp pokecáš, pač maj všichni dole takový ty společenský zábrany a tím pádem se za jeden večer dozvíš všechno, co potřebuješ vědět. ☝️😄
|