vtipy o všem.

n.i.c.c.
03/08/2019 - 18:10
0 Like 0 Dislike
Jak se říká inteligentní dobře vypadající citlivé ženě?
.
.
Fáma.
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Povídají si dva policajti:
Víš jaké je to vzrušující, když po někom jdeš?
Ani by sem neřekl. Minule sem šel po jednom na záchod a byl tam strašný smrad!
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Ostravák se vrátí z dovolené v Tatrách a povídá svým kolegům v práci:
"Pánové, představte si, že tam mají vzduch, který není vidět !"
n.i.c.c.
03/08/2019 - 18:09
0 Like 0 Dislike
Žena na smrtelné posteli, manžel klečí u lůžka a drží ji za ruku a tiše pláče. Ženiny bledé rty se pohnou: "Drahý, musím..." "Drahá, nic neříkej." "Drahý, musím ti něco říct. Musím se přiznat." "Drahá, nic neříkej. Není se k čemu přiznávat. Všechno je v pořádku." "Ne, není. Musím zemřit s klidem v duši. Musím se přiznat, drahý, byla jsem ti nevěrná." Manžel ji pohladil. "Drahá, netrap se tím. Vím o tom všecho. Proč myslíš, že bych tě jinak otrávil?!!"
n.i.c.c.
03/08/2019 - 18:08
0 Like 0 Dislike
Příjdou tři paní do zeleniny a každá chce okurku...
1. povídá - "Já bych chtěla tu dlouhou a tenkou !"
2. povídá - "Já bych chtěla tu širokou a krátkou !"
3. povídá - "Mě je to jedno. Já to mám na salát !!"
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Víte co je pro člověka nejhorší zážitek ?
.
.
.
Když se ráno probudí mrtvej.
n.i.c.c.
0 Like 0 Dislike
Pár měsíců po svatbě přišel manžel domů a zjistil, že jeho žena zmizela. Začal si dělat starosti a se všemi přáteli hned po manželce usilovně pátral. Bohužel bezúspěšně. Po dvou dnech přišel opět domů a našel manželku v kuchyni. Hned se začal vyptávat, proč a kde byla tak dlouho.
Manželka: „Představ si: unesli mě nějací čtyři neurvalci, aby se mnou mohli celý týden souložit."
Manžel: „Říkáš týden, ale byla jsi pryč jen dva dny, ne?"
Manželka: „Však já jsem tu, jen abych si vzala něco k jídlu."
n.i.c.c.
03/08/2019 - 11:34
0 Like 0 Dislike
Cigán se probere v nemocnici. A doktor mu říká, že má pro něj dvě
zprávy, jednu dobrou druhou zlou. Tak nejdřív tu zlou
- museli sme vám uříznou obě nohy.
- a ta dobrá?
- máte ho až na zem.
n.i.c.c.
03/08/2019 - 11:33
1 Like 0 Dislike
Přijde generál do kasáren a ptá se "Chlapi, jak to tady děláte, když tu nemáte ženský?"
Zeptá se prvního "Tak co chlapče kam ho strkáš?" a on mu odpoví "Do čutory" zeptá se dalších dvou vojínů a ty mu odpoví to samé, a přijde ke čtvrtému a ptá se ho, jak se jmenuje a vojín odpoví "Čutora".
n.i.c.c.
03/08/2019 - 11:33
1 Like 0 Dislike
Příjde policajt do řeznictví a chce salám.
"Už máme jen točený"
"To nevadí, já mám v autě kanystr."
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.