|
Ja na rozdielndoba ja niesom stetka ani ja niesom kurva ja sa nekurvym vôbec ale skôr ty si jebnutý kokot kurevnik až potebe jebuty aj ten čo teba najebal a tebe podobným a nápodobne vôbec ty nič nevieš o mne vôbec ty mňa nepoznáš nevieš vôbec kto ja som a čo som ja zač a ty len ojebavač a klameš ty len ľudí a tá osoba čo má nick Jan1990 má celkom len pravdu presne tak hlupák LM
|
|
Prasa53 Ty pica skurvena hnusna, to je crazy_frog a nie frazy—frog😂😂Kurva hlupa, stetka stara😂
|
|
Crazy_frog stará ja niesom vôbec o čo ja sa zaujímam teba je tak akurát kokot potom ty sa nestaraj teba dotoho vôbec nič nie je sopľák ty si jebnuté decko máš ty len 15rokov a skôr tebe jebe a nie vôbec mne až potebe a nápodobne idiot crazy_frog a ty mňa vôbec nezaujímaš a daj ty mne pokoj s neotravuj ty mňa hlúpe decko pätnásť ročne frazy_frog
|
|
Prasa53 tebe jebe na mozog z tej politiky
|
|
Jediné kto tu píše kokotiny píšeš len ty frazy_frog a aj LM píše kokotiny ale ja píšem len pravdu hlupáci
|
|
Prasa53 ty kurva stara to ze sa zaujimas o politiku tak ti to jebe na mozog
|
|
Crazy-frog sopľák ty sa daj liečiť a tebe podobným maj ten čo teba najebal s daj pokoj s neotravuj ty máš 15 rokov a takýto fagany 15rocny by tu na tejto zoznamke vôbec nemali byť a tvoje narážky a hlúpe komentáre mňa vôbec nezaujímajú frazy_frog
|
|
Skoda, Tomasko. Mohol by si to urobit😚💋
|
|
Prasa53 daj si liecit svoje ego a aj to ze len kazdemu pises kokotiny
|
|
Nenahlasujem nikoho. Mne ste všetci u riti. Len neznášam že mi každú chvíľu bliká upozornenie
|