|
Erika priznam sa ti tu nexh to vedia vsetxi a hotovo najprv sa ti ospravedlňujem za to ze som to tu riesil mrzi ma to dost a priznam sa zamiloval som sa od srdca do teba priznavam ze som sa zamiloval a veril ti ale nepriznam nieco co jieje pravda ano lidia priznavam sa urobil som chybu ze som to tu riesil a priznavam sa ze som snoi chcel stravit mejaly ten lrasny zivot dat jej lasku doveru od srdca si spokojna je pravda ze myslim na teba teraz velmi myslim a je ki aj smutno prepac mi ked nie nemusis
|
|
a ty stano so tvrdisl ze si sa zamiloval a nazves zenu vulgarne a davas zapravdu dakej tralale a nickom co ani nepoznas ? mozem ti dat nicky chalanoc co ich tralal ojebala a sam sa presvedcis komu mas nabuduce verit
|
|
uz to nechaj tak preco si tot vsetko spravil preco si mal potrebu toto robit ? ja som ti dnes volala a vynadala no nemala som potrebu riesit to verejne ako ty
|
|
😁😁😁😁😁😁😁😁
|
|
ano si odomna mladsi a to bol dovod ked som ti povedala ze nechcem ta spoznat to ze zea odmietne muza neni ojebavanie ameskor som povedala ze ok nebudem kukat n avek lebo si bol fajn ale si zacal moc klamat a to uplne vsetko pokazilo priznaj si konecne svoje chyby a neobvinuj neustale z avsetko mna a presne som vedela ze to tatko skonci ze budes mat potrebu to rozoberat na nete s kludmi co ani nepoznas a davat im zapravdu
|
|
Erika prepac mi .
|
|
Je mi to luto ze si myslis stale svoje mevadi prosir ta nebuem a ano aj napriek tomuto ta chxem ale preto co sme pisali prepac no vies sama ze nieco na tebe vidim .ale prosit ta nebudem
|
|
Vy by ste sa aj hodili k sebe ako tak čítam 😁😁 jeden lepší ako druhý 😁
|
|
Cez Michalovce k Popradu 🤣🤣🤣🤣🤣
|
|
A co sa tyka tych scenou kto stale nieco chcel vediet ja nie ty
|