kavičkujeme

jimmy777
17/02/2020 - 21:32
2 Like 0 Dislike
Mojá milá manželka,určite chápeš, že mám isté potreby, ktoré Ty ako 54-ročná nemôžeš uspokojiť. Som s tebou šťastný a považujem Ťa za dobrú manželku. Ale predsa dúfam, že mi nebudeš mať za zlé, keď sa z tohoto faxu dozvieš, že trávim noc so svojou 18-ročnou sekretárkou Vanesou v hotely Comfort Inn.Neznepokojuj sa. Pred polnocou som doma.Keď sa muž vrátil domov, našiel v kuchyni tento list:Môj milý manžel,dostala som Tvoj fax a ďakujem Ti za úprimnosť. Pri tejto príležitosti Ti chcem pripomenúť, že 54 rokov si mal pred časom aj Ty. Súča! stne Ťa chcem informovať, že v čase keď čítaš tento list, budem s Michalom, mojím učiteľom tenisu, ktorý je rovnako starý ako Tvoja sekretárka, v hotely Fiesta.Ako skúsený muž určite vieš, že sa nachádzame v podobnej situácii...Ale s malým rozdielom: 18-ročnému to ide s 54-ročnou viackrát ako 54-ročnému s 18-ročnou, takže so mnou do rána určite nepočítaj!!!
jansko60
11/02/2020 - 14:52
1 Like 1 Dislike
98-ročná starká leží na smrteľnej posteli a chce svojmu
99-ročnému smutnému manželovi, ktorý sedí na posteli pri nej, prezradiť
pred smrťou svoje posledné tajomstvo.
***"Ján, môj drahý, pred tým, než navždy zatvorím oči, chcela
by som ti prezradiť moje posledné tajomstvo. Choď do stodoly kde pod
tretím stĺpom na ľavej strane povaly nájdeš dve škatule a prines ich sem."
***Ján ide do stodoly a po piatich minútach sa vráti s dvoma škatuľami
v rukách. V prvej nájde tri vajcia a v druhej 250.000 eur.
***Oči sa mu zalesknú. "Povedz mi drahá, čo znamenajú tieto tri vajcia?"
***"Vieš, Ján, boli sme manželmi 78 rokov a vždy, keď som
nedosiahla orgazmus, položila som do škatule vajíčko."
***Ján je veľmi spokojný a hrdý, lebo počas 78 rokov trvajúceho
manželstva svoju ženu neuspokojil iba tri razy a potom sa opýta:
***"A čo znamená tých 250.000 eur?"
***Nuž, zakaždým, keď bolo v škatuli dvanásť vajec, išla som
ich predať na trh...
barbieafc303
09/02/2020 - 19:20
0 Like 0 Dislike
Mišo príde zo žúrovačky domov opitý. Žena keď ho uvidí, skríkne na neho: - Hovädo opité, vypadni tam, kde si sa tak zrúbal. Mišo si horko ťažko nájde mobil a volá: - Fero, príďte po mňa, žena ma pust
barbieafc303
09/02/2020 - 19:19
0 Like 0 Dislike
Maďar vysvetľuje, čo je to včela: - Á čella, to taký malý izé, líta jak tačik, ščípe jak feferón, celofán krídla má, pruhovaný tričko nosí, sere sladký vazelín a bútlavý strom garážuje.
jimmy777
09/02/2020 - 19:17
0 Like 0 Dislike
ja nečajíkujem zohrial som sa v posteli a podriemal som si tak mne je teplúčko ale citron si občas dám aby som nebol chorý
barbieafc303
09/02/2020 - 19:17
1 Like 1 Dislike
Leti mucha a zakopne,,,,,
barbieafc303
09/02/2020 - 19:12
0 Like 0 Dislike
ta je dobra treba doplnit vitamniky ja teraz čajikujem bo kavu som mala pred 2 hod,
jimmy777
09/02/2020 - 19:06
1 Like 0 Dislike
Ja mám vodu s Citrónom trošku Cčka doplniť
barbieafc303
09/02/2020 - 19:05
1 Like 0 Dislike
Po mnohých rokoch sa stretli dvaja priatelia: - Rád by som ťa pozval domov na obed, ale nemám dobrú ženu. - To nič, tak mi dáš niečo iné.
barbieafc303
09/02/2020 - 19:04
1 Like 0 Dislike
Priniesla som ti kávu, miláčik, - vraví žena. - Dnes si urobila výbornú kávu, chváli muž. - Ježiš, to som ti priniesla moju!
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.