|
|
Nejlepsi GTA bylo SA change my mind
|
|
|
Je to náročné na hardware nebo ani moc nn?
Jinak to Everywhere je tuším v pre-alpha a ještě pořád se vybírají peníze na to (zatím mají nějakých 30 nebo 40mil.)
tady je krátké info o čem by hra měla zhruba být. Moc info zatím není (natož nějaké videa nebo fotky).
link
|
|
|
O tom Everywhere jsem zatím neslyšel, ale ani mě GTA 5 nějak nebavilo. Přijde mi to už strašně ohraná věc, jen v trochu lepší grafice. Na tenhle způsob mě asi i víc bavilo Sleeping Dogs, což by se dalo označit jako takový čínský GTA a přijde mi to mnohem zábavnější a zajímavější, je tam i víc způsobů jak se vyblbnout (bojový umění, role policie v utajení a zároveň role mafiána), takže se někde snažím sehnat druhej díl, ten první už jsem dohrál dvakrát. :-D
|
|
|
akorát ho nemůžu nikde najít v lepší kvalitě :/ takže mám staženou verzi od skupiny noSteam v trochu horší kvalitě,ale hlavně,že se to dá hrát  Upřímně už nečekám na další díl (v podstatě 5 jsem ani nedohrál - nebavila mě). Teď čekám,až výjde nová open world hra Everywhere od studia Build a rocket boy (založil ji Leslie Benzies)
A ano je to ten člověk (ex-producer) celé GTA série (neboli jak říkají slováci krstný otec GTA)
|
|
|
Jo,ten je dobry  mam rozehrany
|
|
|
Mě se líbil pak ten další příběh ke GTA 4. The ballad of gay Tony se to myslím jmenovalo.
|
|
|
To je nejlepsi z hd sveta 😎 daleko lepsi nez 5
|
|
|
Gta 4
|
|
|
Jake dily hrajete? 🙂😎