|
Neignorujem ťa tak to si zle myslíš to som si aj ja myslel že ma ty ignoruješ.
|
|
Keď so mnou nemáš o čom baviť tak ani real nebudeme mať o čom a keď mi neveríš tak je mi ťa ľúto.Preto som nechcel stretnúť lebo som miloval iného.A keď som ti včera napísal že sa vrátili silné city k tebe a sú ešte silnejšie ako boli na začiatku od tej doby sa správaš ku mne odmerane a ignoruješ má.Milujem ťa znova a ty len toľko povieš boh vie ako to bude real.Ja som veril v láske že rovnako to môže fungovať aj vonku stále ty si ten kto tomu neverí ;//A moc ma to dáva dole po každom ja ťa beriem už teraz ako svojho partnera ale bohužiaľ ja tvoju lásku nezaslúžim
|
|
Blokol si ma aj tu aj na mesengeri a nie raz iba preto že som ti pár hodín nenapísal.
|
|
Však sme si písali na mess čom by som ti tu písal ;/
|
|
Som bol tu iba preto či si náhodou mi nepísal niečo
|
|
niekto normalny na zoznamenie? ja- chalan 16 gay (fem) poprosim ziadne uchylne spravy, keby este chces vidiet nejake fotky taak mam album novy (verejny)
|
|
Inak ste v pohode hej?
|
|
Preto má celý deň ignoruješ ale hlavne že si tu.Lepšie bude keď na teba zabudnem ;(
|
|
Ja sem písať nebudem už nič blokol si ma z ničoho nič a pritom vieš že ja som ťa chcel spoznať
|
|
A čo keď píšem posielam ich do radu do piče ja nepotrebujem niekoho na sex ale na vzťah a taký sa tu nenájde
|