|
Neviem čo každý má proti Ivanovy on bol s nickom chalanko manipulovaný.Mali sme ten najkrajší vzťah on ho toľko presvedčovaľ že začal tomu veriť že on je gay.Mám dosť dôkazov nato aby som s tým išla na políciu správy s chalankom a to úplne nato stačí ako ho deptá psychický cez správy.Dajte tomu chalanovi všetci pokoj.Aj keď je to už len bývali nedovolím aby ste do neho kopali lebo stále ho považujem za najlepšieho človeka akého som doteraz stretla.
|
|
Topoľčany
Som BI
Som Pas
Hladam Aktiva
Naj kto ma miesto
Kondom je
Naj od 17 do 29
Pišťe spravi Plisssss
|
|
Ja som len bol zvedavý čo ešte new o sebe dozviem 😂😂😂😂😂Budem musieť už každého…Moje svedomie káže byť tomu jednému verný😊😍Dobrú ale aj veľa šťastia 🍀
|
|
Aj mňa budeš ignorovať?😝🤔
|
|
Podľa mňa pre neho bude najvýhodnejší jazyk Yvanština😂😂😂🤣(ignor)
|
|
Skús rumunský možno pochopí 🤣🤣🤣🤣🤣
|
|
Janči,či mu to povieš pekne nech mi dá pokoja či ho pošlem do piče surovo je nechápavý tak na mňa začne hádzať špinu a vyplakávať ako ma ľubi že patríme spolu ja už nevladzem no a s takým človekom sa stretni 🫣😂😂😂😂😂No jednoducho strach
|
|
Kto nespí?
|
|
Ten starí tu presvedčuje 15-17 ročných nech sú gayovia
|
|
Ivan keby som bol na tvojom mieste by som ich udal krivo ťa obviňujú a kazia ti dobré meno.A je to aj cyberšikana na to tiež sú zákony.Toho starého by rovno strčili do basy lebo ti nedá pokoja a obťažuje ťa.
|