Blindr
sk cz si en

Jirka3333

Muž, 35
Registrovaný/á: 08/08/2021 - 13:54
Naposledny online: 27/08/2021 - 16:37
Moravskoslezský kraj - Česko
Charakteristika
Výška: 179
Váha: 105
Vlasy: Blond
Oči: Modré
Láska a vzťahy
Stav: Slobodný/á
Záľuby
Obľúbený film: Komedie s A. Sandlerem, Horory, Historické filmy serialy dokumenty
Obľúbená hudba: John Lennon
Obľúbená kniha: Pán prstenů
Obľúbená farba: Zelená
Obľúbené jedlo: Smažak s hranolkama, Svíčkovou na smetaně, Italskou kuchyň
Obľúbený šport: Wrestling
Domáci miláčik: Kocour
Idol/vzor: John Lennon
Vzdelanie/zamestnanie
Vzdelanie: Stredoškolské
Povolanie: Zamestnanec
Hobby
Miluji horske výlety akce ve dvou a různé aktivity co můžeme vymýšlet. Posezení u dobreho jídla nebo popíjení vína ve sklipcich apod.
Ďalšie informácie
Krásné odpoledne všem. Zdravím všechny milé dámy, které hledají partnera a nechtěji už být osamělé a smutné. ☺️☺️ Hledám jednu fajn z Vás, která by se chtěla ze začátku zpřátelit a zažít několik schůzek nebo akcí a poznat nového člověka. Postupem času by se ukázalo jestli z toho bude společná budoucnost ?. Něco o mně : Je mi 33 let pracuji jako svářeč a jsem z Karviné. Rád bych poznal svobodnou baculku nebo maminku ( max. 2 děti ) Nejsem typ co hned kouká na vzhled protože každý máme v sobě něco vnitřního co nás ukazuje jako vyjímečnou osobu. Miluju horské výlety a pobyty, neodmítnu ani dlouhé procházky, společné akce ve dvou a nebo i lenošení u dobré komedie s vínkem a talířem plným různých sýrů ?. Určitě najdeme spolu další zájmy které by nás mohli pobavit ☺️. Co bych očekával od Tebe? Věkově 25-40 let ale není to úplnou podmínkou. Měla bys být zaměstnaná a přátelská, sympatická s romantickou povahou ?. Taková co si myslí že nemá u chlapa šanci že nemá štěstí a chce to už změnit poznat člověka co ji bude oporou ve všech životních směrech. Nehledám vztah mimo Moravskoslezský kraj. Fake profily a nahotinky co jste mi některé posílaly na to nereaguji. Hledám partnerku pro život ne holku na noc. Taky nesnesu holky co maji kamarády s výhodama takové prosím neztrácejte čas se mnou. Lajky potěší ale opravdová zájemkyně napíše. Pokud jsem tě zaujal a myslíš si že bys pro mně mohla být tou vyjímečnou partnerkou tak tě velice rád poznám. Nestyď se napsat a neváhej třeba ti změním život a ty mně ?
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.