Blindr
sk cz si en

PetrSubaDiener

Muž, 51
Registrovaný/á: 30/11/2022 - 16:24
Naposledny online: 10/01/2023 - 14:36
Hlavní město Praha - Česko
Charakteristika
Výška: 183
Váha: Nevyplnené
Vlasy: Nevyplnené
Oči: Nevyplnené
Láska a vzťahy
Stav: Nevyplnené
Záľuby
Obľúbený film: Nevyplnené
Obľúbená hudba: Nevyplnené
Obľúbená kniha: Nevyplnené
Obľúbená farba: Nevyplnené
Obľúbené jedlo: Nevyplnené
Obľúbený šport: Nevyplnené
Domáci miláčik: Nevyplnené
Idol/vzor: Nevyplnené
Vzdelanie/zamestnanie
Vzdelanie: Nevyplnené
Povolanie: Nevyplnené
Hobby
Nevyplnené
Ďalšie informácie
Chcete mě používat? Ano, mám chuť a zájem, Vás poznat osobně. Chci věřit, že existuje reálná šance, že se tady najde dominantní Paní, která má schopnost mě pochopit a odpovědět , tak , abych se mohl ozvat přímo Vám Paní. Formu diskrétní komunikace, která umožní osobní setkání vyberte Vy.
Potvrzuji, že jsem reálný a vhodný Vám patřit. Ano, miluji orální sex, rád lížu. Máte zájem mě vyzkoušet? Stačí odepsat a připojit přímé spojení na Vás Paní. Chcete mě mít po svém boku? Máte chuť mě poznat osobně? Stačí poslat spojení na Vás. Jsem Medvídek Pú jménem Petr Suba. Toužím být Váš přítulný medvídek, který Vám nabízí svůj život, lásku a sex, každý den co budu Vaš ( doufám, že navždy ). Ano, hledám opravdu trvale uplatnění, jako Váš muž, miláček, Váš poslušný a Vás obdivující partner a Váš sexuální otrok, který bude poslouchat a sloužit k Vaší spokojenosti. Společný život, kde láska, cit něha a sex jsou součástí každodenního života ❤️ Prosím o pochopení, že hledám opravdu trvale uplatnění. Opravdu záleží jen na Vás Paní, kdy začneme a stanu se Vašim Medvídkem Pú. Děkuji za pochopení a kontaktní spojení, které umožní osobní setkání. Budu šťastný, když mě budete chtít používat na cokoliv co Vy budete chtít. Hledám opravdu 24/7.
Táto stránka využíva cookies a iné technológie sledovania na rozlíšenie jednotlivých zariadení, na individuálne nastavenie služieb, analytické a štatistické účely a na prispôsobenie zobrazenia obsahu a reklám. Niektoré informácie môžu byť poskytnuté aj našim partnerom v oblasti sociálnych médií, inzercie a analýzy. Ak budeš pokračovať v používaní stránky, predpokladáme, že ti vyhovuje aktuálne nastavenie. Nastavenie si môžeš kedykoľvek zmeniť vo svojom prehliadači, čím však výrazne obmedzíš funkčnosť našich stránok.